CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Jun 17, 2019 10:43 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 20, 2019 3:45 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 23, 2018 8:42 am
Posts: 36
Hi guys,

I turn an axis using MC_Velocity and everything goes fine until a certain speed. Few seconds after running at that speed it returns the error SMC_REGULATOR_OR_START_NOT_SET. i don't get any clear answer from the help file "Controller enable not done or brake applied".

Any idea what could be causing this?

Thank you in advance, Omar


Top
   
PostPosted: Thu Feb 21, 2019 12:10 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 3307
Hi,
could you check the error history of the axis
(in the axisref)

BR
Edwin


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited