CODESYS - the IEC 61131-3 automation software
https://forum.codesys.com/

MC_CamIn
https://forum.codesys.com/viewtopic.php?f=6&t=10034
Page 1 of 1

Author:  ph0010421 [ Thu Oct 03, 2019 7:29 pm ]
Post subject:  MC_CamIn

Hello
I'm using MC_CamIn, and I'd like the cam to start at an absolute position.

I'm capturing a registration input, and I want the cam to start at a this position + offset ie the cm is loaded and waiting to run.

I'm sure with other motion controllers that this is possible, but I can't see an option to do this.

Thanks

Author:  ph0010421 [ Wed Oct 16, 2019 8:38 am ]
Post subject:  Re: MC_CamIn

I'd still like to make this work.
In the MC_CamTableSelect, I can set absolute or relative co-ordinates.

So rather than the cam being:
0,0
180,20
360,40

can I edit the Cam_A co-ordinates to (for example)
100,0
280,20
460,40

So the cam will start when the master axis reaches 100?

I ask, because the MC_CamTableSelect returns an error if I try this.
Ph

Author:  dFx [ Wed Oct 16, 2019 10:21 am ]
Post subject:  Re: MC_CamIn

If your cam is modulo 360°, input 460 should be converted to 100.

Author:  ph0010421 [ Wed Oct 16, 2019 5:57 pm ]
Post subject:  Re: MC_CamIn

Great. I'll give this a try

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/