CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Thu Sep 20, 2018 5:11 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 28, 2016 10:57 am 
Offline

Joined: Thu Jan 28, 2016 9:55 am
Posts: 2
Is it possible to use placeholders with table and trend objects or is this only possible with v3?


Top
   
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 6:33 pm 
Offline
Frequent User
Frequent User

Joined: Thu Jun 14, 2007 9:49 am
Posts: 985
not direct but when used in a visualisation it is.
or use the vis.lib.

_________________
shooter@home.nl
computer shooter
paul deelen
jacob van wassenaerstraat 29
NL 5224 GG 's-Hertogenbosch
skype shooter paul.deelen
phone +31736139136


Top
   
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 7:44 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 28, 2016 9:55 am
Posts: 2
Hi,
I don't understand your answer......sorry.......I am using a table in a visualization, but I cannot use a placeholder for the data in the column....the table just disappears.
Imagine for example I would usually enter...

Structurename.ArrayName

..and I then instead I wanted to use a placeholder...

$Struct$.ArrayName

or even

$StructAndArray$

Either way the table rows disappear...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited