CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Thu Aug 17, 2017 10:38 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: RTE newbie: redundancy?
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 4:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 05, 2013 9:54 am
Posts: 58
Hi all, I'm approaching first time to softPLC Codesys..is there the possibility to install the RTE on 2 PC and set them as redundant? Is there some feature like that?


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 9:06 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 2051
Hi,

yes this is possible with Control RTE (V3)...
But you to ask sales@codesys.com this is not part of the standard Setup.

cu
Edwin


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited