CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Dec 17, 2018 11:11 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jun 29, 2018 7:34 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 28, 2018 8:52 pm
Posts: 1
Hi!

I am totally lost here
I am not even sure this is the right forum but here goes
I have a Wago 750-881 and 750-880 and a Beijer IX Panel T7A
and I just can't figure out how to connect them
I have tried the Beijer support but what he told me to do just didn't give any sense and it did not work
Have anyone in here any idea how to do it?
Please help


Top
   
PostPosted: Sun Jul 01, 2018 1:01 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 28, 2015 12:23 pm
Posts: 64
Your only choice is Modbus rtu. The t7a SoftControl uses 3.5.1.40 and the modbus library then was absolutely awful. Is it 232 or 485? 232 is com1 and 485 is com2.
In the project tree, add a modus com port, then modbus master, then modbus slave...this is the Wago IO.
Ideally you need to be using ide 3.5.1.40 so the libraries added will be the correct version.

Now you need to know the Wago addresses, and which function codes it supports.
Find out this information and come back...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited