CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Tue Oct 15, 2019 3:22 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 27, 2019 9:35 am 
Offline

Joined: Tue Apr 05, 2016 8:21 am
Posts: 13
With reference to topic https://forum.codesys.com/viewtopic.php?t=6767#p14361

I am running a Raspberry Pi 3B and 3B+ and 7” touch screen with the same problem. The Webvisu removes the localhost client and about 22 seconds later creates it again. I however have not seen this done when I connect form my web-browser. The remote client gets created and stays created. Is this an inherent problem with the localhost setup?

I have the localhost setup as per link :

https://forum.codesys.com/viewtopic.php?t=8639#p23776

My Setup is as follows:

- CODESYS 3.5 SP11 Patch 3 + (32-bit)
- CODESYS Control for Raspberry Pi 3.5.14.10

Any help would be appreciated.

Below is a bit of the log from cat /tmp/codesyscontrol.log showing the problem.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited