CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Dec 17, 2018 11:50 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Connect Profinet
PostPosted: Thu Oct 11, 2018 6:06 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
Hi guys, I'm trying to connect raspberry pi 2 with Matrox camera over Profinet. I've read and followed some old topic in our forum and here i got (see the picture below). Anyone know what i did i do wrong?
Thanks!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Thu Oct 11, 2018 9:16 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
After few second it run in 0.5s then back to disable again.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Thu Oct 11, 2018 5:19 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 3020
Hi,
you need to adjust sendclock and reduction ratio...

BR
Edwin


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Fri Oct 12, 2018 2:53 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
Hi Ed, seem like i can't adjust send clock? Do you know what happen?


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Fri Oct 12, 2018 2:54 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
I can change the ratio btw.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Fri Oct 12, 2018 7:27 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 3020
Hi,
is Ethercat and Profinet on the same network interface?

BR
Edwin


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Fri Oct 12, 2018 7:45 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
Yes Ed, is it wrong?


Top
   
 Post subject: Re: Connect Profinet
PostPosted: Fri Oct 12, 2018 8:16 am 
Offline

Joined: Tue Oct 02, 2018 11:18 am
Posts: 21
But before i connect ethercat the problem still there.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited