CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Jul 24, 2017 7:28 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 05, 2017 6:41 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 01, 2015 6:42 am
Posts: 15
Hi,
Recently Ive noticed that it is not possible to set the output on older raspberry ( B+)
The GPIO pin is constantly low when is set as Output. Inputs works fine.
Just curious is anyone else have this problem as well.

I'm using latest runtime on raspi (3.5.10.20) and Codesys SP10 patch2.
Thanks.
Lukasz.


Top
   
PostPosted: Sun May 07, 2017 5:11 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 01, 2015 1:58 pm
Posts: 41
I have the same problem on a raspberry pi 3, newest jessie image.

An old reason was that I added a new Ethernet connection between. So the Adresses of the Outputs (QX...) changed.


But now, new installation I have the same thing here. Can't set up an output, or read any inputs. With wiringpi i can set and check all the GPIO's.
Hope you (and me) can be helped.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: A. Akkerman and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited