CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Nov 19, 2018 10:02 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 01, 2016 11:27 am 
Offline

Joined: Tue Mar 01, 2016 8:07 am
Posts: 14
Hello,

I have not find in the menu TOOLS, Update Raspberry.
However, i have install Raspberry package in CODESYS software.

I need help.

Thks
Best regards


Top
   
PostPosted: Tue Mar 01, 2016 11:55 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 2958
Hi,

(restart of CODESYS after Package Installation is needed)
If this does not solve it.

1. Tools->customize
2. Add Command - Update Raspberry Pi


BR
Edwin


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Last edited by Edwin Schwellinger on Tue Mar 01, 2016 12:07 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Tue Mar 01, 2016 12:06 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 01, 2016 8:07 am
Posts: 14
Thanks you very much


Top
   
PostPosted: Wed Oct 18, 2017 5:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2017 6:12 am
Posts: 56
Not working for me (3.5.11.x).


Top
   
PostPosted: Thu Oct 19, 2017 1:52 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 2958
Hi,
1. Is the Pi Package already installed from CODESYS Store in CODESYS or in PackageMmanager?
2. you mean adding the command manually does not work?

BR
Edwin


Top
   
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 7:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2017 6:12 am
Posts: 56
1. Yes, for 3.5.10.40, 3.5.11.10 and 3.5.11.20. Package was installed for all versions.
2. I can't find any RaspberryPi menu and command.

So I installed the deb package manually. Now it works fine.

OS: Win10 LTSB x64


Top
   
PostPosted: Thu Aug 30, 2018 6:40 am 
Offline

Joined: Wed Aug 01, 2018 9:33 am
Posts: 5
Hi,

I have just installed CODESYS V3.5.13.1. I cannot find the "Update RaspberryPi" on the Tools menu.
I cannot find any Raspberry on the "Add Command.." list

Is there any alternative procedure to update the raspberry?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
PostPosted: Thu Aug 30, 2018 3:34 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 2958
Hi,
did you install the Pi package in CODESYS too?

-> click on the Shopping cart Icon search for Raspberry PI -> install this.

After doing this and restart of CODESYS these command is available.
BR
Edwin


Top
   
PostPosted: Sun Sep 09, 2018 7:44 am 
Offline

Joined: Wed Aug 01, 2018 9:33 am
Posts: 5
Thanks, this solved the issue ;)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited