CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sat Dec 07, 2019 2:50 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 21, 2019 1:53 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 01, 2018 6:35 am
Posts: 4
Good day,
Trying to set up a servo amplifier Melservo MR-J4-40TM as a PLC used Pi Raspberry 3B.
A Mitsubishi Hg-KR43 servo is connected to the servo amplifier. What exactly is the problem, the devices see each other all the signals are transmitted, but when you turn the servo ON, the shaft instead of standing rigidly, turns, there are no errors when you try to control the engine through the jog function block, the set value of the shaft position changes, the actual remains the same, the engine does not spin. I suspect that the problem may be in the drivers on the engine. So as there are used standard: SoftMotion axis for standard DSP402 drives. Maybe somebody faced? Or is it basically not possible to do?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited