CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sun Dec 08, 2019 3:35 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 24, 2015 11:15 am 
Offline

Joined: Tue Mar 24, 2015 10:18 am
Posts: 5
i am using codesys v3.5 pbf, and have made a number of projects with this version of codesys :) , i configured a Balluff...; now i can't seem to crack the simulation (activating inputs during simulation).
please help :? , explain every step in details, how i can successfully do this!

Thank you :!: :!: :!:


Top
   
PostPosted: Tue Mar 24, 2015 8:54 pm 
Offline
Frequent User
Frequent User

Joined: Thu Jun 14, 2007 9:49 am
Posts: 987
go to the plc configuration here you can set the bools and inputs even in simulation.

i use a xor on the visualisation as this makes simulation easier.

_________________
shooter@home.nl
computer shooter
paul deelen
jacob van wassenaerstraat 29
NL 5224 GG 's-Hertogenbosch
skype shooter paul.deelen
phone +31736139136


Top
   
PostPosted: Wed Oct 16, 2019 12:25 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 24, 2015 10:18 am
Posts: 5
thanks.

but what i was looking for was CTRL, F7. acknowledge of prepared value.

regards
Tressure


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited