CODESYS - the IEC 61131-3 automation software
https://forum.codesys.com/

Add test repository location to Test Manager using script
https://forum.codesys.com/viewtopic.php?f=18&t=9586
Page 1 of 1

Author:  Goof van de Weg [ Mon Mar 11, 2019 5:56 pm ]
Post subject:  Add test repository location to Test Manager using script

When I want to execute a test in CodeSys TestManager, I need to click Test Repositories -> Edit Test Repositories -> Add -> select the .xml and give it a name.

Is it possible to automate this so I don't need to access the build node, open CodeSys and do the above steps?

Thanks in advance for the help!

Author:  Goof van de Weg [ Fri Mar 15, 2019 3:52 pm ]
Post subject:  Re: Add test repository location to Test Manager using script

For those interested, I fixed this by writing a python script that collects the relevant data from the CodeSys XML and then writes it in a new XML in the JUNIT format. You can then get nice statistics in Jenkins when you post the xml to JUNIT (also install Jenkins Junit add-on).

Author:  Aliazzz [ Thu Jul 11, 2019 9:10 pm ]
Post subject:  Re: Add test repository location to Test Manager using script

Hi,

Would you kindly share this script? I am very interested in it.
Thank you in advance.

Author:  bjh [ Wed Aug 07, 2019 8:39 pm ]
Post subject:  Re: Add test repository location to Test Manager using script

I am also very interested in how you went about converting the XML file into JUNIT format. Would you mind sharing?

Author:  bjh [ Tue Aug 13, 2019 6:00 pm ]
Post subject:  Re: Add test repository location to Test Manager using script

I created a script to do the conversion to Junit XML here

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/