CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sun Jul 23, 2017 3:44 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 02, 2017 10:24 am 
Offline

Joined: Thu Oct 13, 2016 4:19 pm
Posts: 47
Location: Presezzo, Bergamo (ITA)
Hi all,
I have a problem with the OPC communication. I'm trying to install a communication between two devices, a PLC and an HMI.
I create a Datasource Manager and then a Datasource. If I use the option "Application V3" I have a problem with the arrays (see image attached).
If I create the same configuration but with Symbolic access I don't have any problem and all values are correct.
Is this a known issue or I misconfigured something?
Thank you, regards.
Massimo.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
PostPosted: Tue May 09, 2017 10:01 am 
Offline

Joined: Thu Oct 13, 2016 4:19 pm
Posts: 47
Location: Presezzo, Bergamo (ITA)
No one can help me?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited