CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sun Sep 22, 2019 9:38 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Apr 22, 2019 4:59 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 18, 2019 6:12 pm
Posts: 1
I'm attempting to a write a 16 byte block of data to SDO 2710h (subindex 2) of a Yaskawa Sigma7 Ethercat Servo Amplifier.

To accomplish this I'm trying to use the ETC_CO_SDOWrite function block. My parameters are:
usiCom:=1;
uiDevice:=1001;
wIndex:=16#2710
bySubIndex:= 2;
udiTimeout:=5000;
pBuffer:=ADR(my array of 16 USINT)
szSize:=SizeOf(my array of 16 USINT)
eMode:=ETC_CO_AUTO;

When I turn on my Execute bit, I get no feedback from the block (Busy, Error, Done all remain false). The block is almost acting like there is no code inside of it.

Am I doing this correctly? I have no issues writing shorter SDOs (4 bytes or fewer) using the WriteParameter function block.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited