CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Jun 24, 2019 4:33 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 17, 2018 11:49 am 
Offline

Joined: Mon Oct 28, 2013 12:31 pm
Posts: 6
Hello,

I have a red triangle in my local CANopen Device, but when I call diagnosis functions (GetBusState, GetBusInfo, GetDeviceState and GetDeviceInfo), I get no error. How can I know why is the module not working?

Thank you


Top
   
PostPosted: Mon Dec 17, 2018 2:22 pm 
Offline
Frequent User
Frequent User

Joined: Fri Feb 23, 2018 3:41 pm
Posts: 141
Is your CANopen device connected to a slave ?


Top
   
PostPosted: Mon Dec 17, 2018 2:45 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 28, 2013 12:31 pm
Posts: 6
dFx wrote:
Is your CANopen device connected to a slave ?



My device is the local slave indeed (I am using 3S CanOpenSlaveStack). I am connected to an external CAN master using Codesys 2.3 and I am able to communicate, but if I change task time in both sides (master application and slave application), I get the red triangle and no error using diagnostic functions.

Thank you for your answer!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited