CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Wed Nov 21, 2018 8:58 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 07, 2018 6:44 am 
Offline

Joined: Wed Jun 06, 2018 6:55 am
Posts: 1
Hi, i am working on the canopen with codesys. I get a very strange observation, instead of sending the start signal to the otb (slave), with a canopen sniffer, i can see two reset signal in a very short time after the init phase to the otb. Only one otb is considered. And the process repeats, the otb never enters into the working state. Please see the attached file, the red line is a reset signal (Capture3.PNG). It should be a "start".

Any information is highly appricieated. Thanks


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
PostPosted: Fri Jun 08, 2018 6:14 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 2966
Hi,
which plc in which version are you using?

BR
Edwin


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited