CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Tue Sep 17, 2019 9:42 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 22, 2012 4:25 am 
Offline

Joined: Mon Jul 16, 2012 9:11 am
Posts: 75
Can I switch language by a variable in my program just the “CurrentVisu” variable,but not by mouse event configured in the "Input Configuration" of Change the language?


Top
   
PostPosted: Fri Nov 23, 2012 8:55 am 
Offline
Frequent User
Frequent User
User avatar

Joined: Tue Jun 06, 2006 9:03 am
Posts: 409
Code:
IF  xChinese THEN
VisuElems.CURRENTLANGUAGE := ‘Chinese‘;
xChinese := FALSE;
END_IF


Chinese has to be available as Language in the application.


Top
   
PostPosted: Sun Nov 25, 2012 3:07 am 
Offline

Joined: Mon Jul 16, 2012 9:11 am
Posts: 75
thank you!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited