CODESYS - the IEC 61131-3 automation software
https://forum.codesys.com/

dynamic list doesnt work.
https://forum.codesys.com/viewtopic.php?f=11&t=5054
Page 1 of 1

Author:  stablex [ Mon Oct 15, 2012 2:59 pm ]
Post subject:  dynamic list doesnt work.

does anyone know where the problem is?

i created a dynamic text name'TESTEN', filled it up with alots errors 1 to 60.
and i try to test with it in simulation mode, after login format %s doesnt change.

Author:  TimvH [ Mon Oct 15, 2012 9:35 pm ]
Post subject:  Re: dynamic list doesnt work.

Is the fault_control POU called from your main application?
If it isn't called, then it is not compiled with the application and the variable status unknown.

Author:  stablex [ Tue Oct 16, 2012 7:07 am ]
Post subject:  Re: dynamic list doesnt work.

it called from cyclic_program, PLC_PRG call cyclic_program.
in my first picture what i have done is correct right?

Author:  TimvH [ Wed Oct 17, 2012 6:27 am ]
Post subject:  Re: dynamic list doesnt work.

Possilbly the textlist is not downloaded.
Please try to "Clean all" and download the application.

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/