CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum by 3S-Smart Software Solutions GmbH | A member of the CODESYS Group
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Mon Feb 24, 2020 8:41 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 06, 2019 9:51 am 
Offline

Joined: Thu Dec 05, 2019 5:38 pm
Posts: 17
I cannot receive EMCY objects in my application but the CODESYS IDE does receive them I can see it in the status window of the device, so EMCY is of course enabled. I have the following program:

PROGRAM POU_EMCY
VAR
EMCY_NW: CIA405.RECV_EMCY;
xReq_EMCY: BOOL:=TRUE;
xConfirm_EMCY: BOOL;
EMCY_INFO : CIA405.EMCY_ERROR;
EMCY_NodeID: USINT;

END_VAR


IF EMCY_NW.ERRORINFO.EMCY_ERROR_CODE <> 0 THEN
xReq_EMCY:=FALSE; //Here I have a breakpoint but it never catches anything
END_IF

EMCY_NW( NETWORK:=1,
ENABLE:=xReq_EMCY,
TIMEOUT:=0,
CONFIRM=>xConfirm_EMCY,
ERROR=>,
DEVICE=>EMCY_NodeID,
ERRORINFO=>EMCY_INFO);

Why do I not receive any EMCY messages in my application? I us PDO and do SDO_write without any problems.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited