CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sat Aug 18, 2018 4:16 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 09, 2018 7:50 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 09, 2018 9:41 pm
Posts: 8
I created a Codesys library which I included it in my project. The name of the library is "TC". Whenever I need to access an object from this lib, I have to write "TC.object".
Is there a way to access an object from the lib without using this namespace "TC".

Thank you


Top
   
PostPosted: Fri Aug 10, 2018 8:24 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 24, 2015 9:29 pm
Posts: 2
In your library project select Project -> Project Information. On the Properties table remove the "LanguageModelAttribute" Value "Qualified Access Only".

This will allow you to access the object without qualifying the access.


Top
   
PostPosted: Fri Aug 17, 2018 8:20 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 09, 2018 9:41 pm
Posts: 8
Thank you, it works


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited