CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Thu Apr 27, 2017 5:57 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 11:26 am 
Offline

Joined: Sat Jan 02, 2010 2:05 pm
Posts: 71
Well, the topic line says almost everything,

When I try to connect to the ENI server from the ENI explorer I receive this message with no more explanations at all...

Object type registry not found in the database. Please report to the server's administrator

I'm worried as I could have lost all my old programs...

What should I do in order to have the system working again?

Thank you in advance for your time and help.

PS:
I'm using:
ENI Admin 1.1.4.0
ENI Control 1.1.2.0
ENI Explorer 1.0.0.0+


Top
   
 Post subject: Solved
PostPosted: Fri Feb 19, 2010 12:56 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 02, 2010 2:05 pm
Posts: 71
Well... if somebody has the same problem and is, like me, waiting for a solution here it comes:

You must have a user named "eni" with a password with the same letters in order to allow the software to work...

I guess this is a bug, but it seems it is specified in the manual.

Good luck and thank you for trying (of course to the ones that did).


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited