CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Fri May 26, 2017 8:28 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 24, 2017 2:12 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 14, 2017 3:36 pm
Posts: 1
Good morning,

I don't know if this is the right email to send this, but I'm having problems publishing my issues in the forum.

I'm trying to implement a simple led blink in my Beaglebone Black with Codesys.
The program compiles well and it runs as it should in simulation mode.
I'm not having issues with the conection of the Beaglebone and I can even send the program to it without problems.
If I don't have the GPIOs activated it can run the program in the beaglebone without problems also.

When I activate the GPIOs and assign a variable to a GPIO and do a build, appears some warnings and when I try to do the login, it presents an error "Program loaded - EXCEPTION".
The warnings and exceptions are in the following images:
Image

Image

Image

Image

Image

The log can be viewed in this link http://pastebin.com/5kXnrZVU
The project file is attached.

Thank you for your attention.

Best regards,
Tiago Pinto


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited