CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Sat May 27, 2017 12:45 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Sun Apr 09, 2017 7:31 am 
Offline

Joined: Fri Jun 26, 2015 6:23 pm
Posts: 37
All raspi must be in same project ?

In your example, you have just add 1 module for input and 1 module for output: I can add as many as I want ?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 10, 2017 5:07 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:42 am
Posts: 1937
Hi,
''force' to running:
-Update the deivce in the device tree to current Version

'do they need to be in one Project?'
no

'add more varibales'
yes, you need to add them on both sides - on adapter and on the EIP dapter which is below the scanner
BR
Edwin


Top
   
PostPosted: Tue Apr 11, 2017 10:54 am 
Offline

Joined: Fri Jun 26, 2015 6:23 pm
Posts: 37
Update device doesn't work. I have to force manually to RUNNING scanner.

Actually, exchange data in my project doesn't work ... but there isn't diffrence with your project.


Top
   
PostPosted: Wed Apr 12, 2017 5:54 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 26, 2015 6:23 pm
Posts: 37
I have insert my POU and other device on your project : it's ok.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited