CODESYS - the IEC 61131-3 automation software

Welcome to the official CODESYS Forum
Deutsche Version English version russian version 
It is currently Tue May 23, 2017 5:56 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 05, 2016 8:41 am 
Offline

Joined: Thu Aug 04, 2016 8:11 am
Posts: 2
Hello
I have a problem with the 2.3.9.50 update recently installed on my PC to work with a PLC Wago 750-880.
The PC CoDeSys 2.3.6.50 can not get online with the PLC.
With other applications the PC and the PLC communicate well (Ethernet setting, Webvisu, ping).
Can you help me?
Thank you
French translated by Google


Top
   
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 10:47 am 
Offline
Frequent User
Frequent User

Joined: Thu Jun 14, 2007 9:49 am
Posts: 974
did you set the communication pars correct?

_________________
shooter@home.nl
computer shooter
paul deelen
jacob van wassenaerstraat 29
NL 5224 GG 's-Hertogenbosch
skype shooter paul.deelen
phone +31736139136


Top
   
PostPosted: Tue Aug 16, 2016 6:42 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 04, 2016 8:11 am
Posts: 2
shooter wrote:
did you set the communication pars correct?

I think yes...?


Top
   
PostPosted: Tue Aug 16, 2016 10:05 pm 
Offline
Frequent User
Frequent User

Joined: Thu Jun 14, 2007 9:49 am
Posts: 974
check it with ethernet settings and the simple cable.

_________________
shooter@home.nl
computer shooter
paul deelen
jacob van wassenaerstraat 29
NL 5224 GG 's-Hertogenbosch
skype shooter paul.deelen
phone +31736139136


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited